JETS - Vakuumski sanitarni sustavi

Jetsovi vakuumski sustavi su jednostavno proširivi što omogućuje njihovu uporabu u gotovo svim mogućim scenarijima, od sustava s jednim toaletom, do najvećih svjetskih plovila za krstarenje s tisućama putnika. In - line instalacija Vacuumarator™ pumpe u kombinaciji s malom površinom i malom težinom omogućuje jedinstvenu fleksibilnost instalacije i znatne uštede. Te prednosti uz nisku potrošnju energije čine Jets™ preferiranim izborom za dizajnere, brodogradilišta i brodovlasnike.


Ponuda Jets™ proizvoda

VAKUUMSKI TOALETI

Jets™ vakuumski toileti su dostupni u verzijama koje se postavljaju na zid ili na pod. Dostupni su u porculanskoj ili verziji od nehrđajučeg čelika.

SUSTAV ZA OTPADNE VODE

U Jets™ vakuumski sustav lako se mogu uključiti sive otpadne vode.

VAKUUMSKA PUMPA

Vacuumarator™ vakuumska pumpa je jezgra našeg sustava. Učinkovito stavara podtlak uz mali utrošak energije.

UREĐAJI ZA PROCESIRANJE OTPADNIH VODA

Spremišni tankovi i uređaji za procesiranje dostupni su u raznim dimenzijama sukladno Vašim potrebama.

Prednosti Jets™ sustava

  • 90% manji utrošak vode i manje otpadnih voda
  • Do 75% manje potrebnih cijevi
  • Manje dijelova – manje kvarova

Potrošnja vode

Jets™ smanjuje potrošnju vode do 90%. Iako bi broj mogao činiti previše dobar da bude istinito, desetljeća iskustva s našim održivim rješenjima u pomorskim kao i u kopnenim instalacijama dokazali su da je to moguće. Dokaz su nam zadovoljni korisnici diljem svijeta.

Smanjeni troškovi

Kada se koristi u zgradama ili na plovilima, naš vakuumski WC sustav smanjuju vrijeme ugradnje, potreban prostor i troškove. Istodobno, dramatično smanjenje potrošnje vode dovodi do znatno smanjenih količina otpadnih voda.

Rentabilnost

Naš doprinos poboljšanju svjetske održivosti je olakšavanje, profitabilnost i učinkovitost za naše klijente. Prioritetiziranje ekologije bi trebalo biti profitabilno za poslovanje i čak i prikladno. I za naše klijente, i za klijente naših klijenata.

Jets™ nudi prilagodljiva i izdržljiva sanitarna rješenja koja olakšavaju život svakome na brodu.

Pouzdanost naših sustava i smanjenje operativnih troškova dva su od nekoliko razloga zbog kojih se odabiru Jets™ vakuuumski sanitarni sustavi.


Vacuumarator™

  • Mala površina i težina dozvoljavaju jednostavnu ugradnju
  • Vacuumarator™ pumpa je najpouzdanija vakuumska pumpa dostupna za vakuumske sanitarne sustave
  • Vacuumarator™ pumpa pruža vrhunske performanse

Vacuumarator™

Jedinstvena Vacuumarator™ pumpa je srce bilo kojeg Jets™ sustava. Ona stvara vakuum, procesira otpadne vode i prazni ih - sve u jednoj operaciji s jednim prolazom.

Vacuumarator™ pumpa je najkompaktniji i najpouzdaniji vakuumski sustav dostupan za sanitarne sustave. Iznimno je učinkovit u transportu bilo koje kombinacije crnih i sivih voda pod vakuumom.

Prva Vacuumarator™ pumpa, koju je 1989. godine izumio i izradio Jets™, bila je revolucionarno sanitarno rješenje. Od tada kontinuirano razvijamo i poboljšavamo našu tehnologiju te širimo raspon kapaciteta.

Glavne karakteristike:

  • Prilagodljivost
  • Nenadmašna pouzdanost
  • Visok kapacitet

"Poznati po svojoj pouzdanosti i besprijekornoj kvaliteti, više od 60.000 Vacuumarator™ pumpi tvrtke Jets™ trenutno je u funkciji diljem svijeta."

Pogledajte kako naše vakuumske jedinice rade