12
10

POUZDANI, ČISTI, TIHI I MOĆNI


Cummins ima dugu pomorsku nasljeđe koje je počelo još 1919. godine. Gotovo 100 godina kasnije, Cummins nastavlja svoju tradiciju pružanja pouzdanih i izdržljivih dizela motora sa širokim rasponom snage od 6,7 do 95 litara radne zapremnine, za komercijalnu i privatnu primjenu.

Cumminsovi brodski motori projektirani su kako bi zadovoljili zahtjeve trajnosti i performansi za brodsku primjenu uz mogućnost hlađenja morskom vodom, a kontrole su savršeno integrirane kako bi se osiguralo da pogon Vašeg plovila zadovoljava Vaše potrebe.

Budući da razumijemo da se potrebe kupaca i uvjeti poslovanja razlikuju, nudimo i opcije prilagođene svim potrebama. Cummins nudi gamu motora uz mogućnost odabira sustava nadzora i upravljanja motora.

Cummins zapošljava iskusan tim tehničkih i tržišnih stručnjaka usmjerenih na brodsku industriju i svoje klijente.


Cummins nudi cjelokupnu liniju pogona, generatora i pomoćnih motora, dizajniranih posebno za zahtjeve koji se pojavljuju na brodovima. U ponudi imamo generatore od 4 do 1240 kWe, kao i širok raspon kontrola i dodatne opreme.

Pružamo potpuno integriranu podršku u svim fazama nove gradnje ili repower projekta, od koncepta plovila do instalacije, puštanja u pogon i probnih vožnji. Usko surađujemo s dobavljačima, uključujući proizvođače kopči kako bi se osiguralo pravilan odabir motora i instalacija.

Istaknuli bi svoj rad na konstrukciji trajekta Četiri Zvonika za Rapsku plovidbu. Oreco d.o.o. je isporučio 4 pogonska motora svaki snage 447kW, generatorske motore i sustav azimutske propulzije.Rapska plovidba


Quantum Series – linija motora

Elektronsko upravljanje motora nudi brojne prednosti, uključujući veću snagu uz zadovoljavanje strožih propisa o emisiji ispušnih plinova. Cumminsova Quantum Series motori omogućuju precizno mjerenje i doziranje ubrizgavanja goriva u cilindar, što značajno smanjuje dim kada motor radi u prijelaznim uvjetima. Budući da se ubrizgavanje goriva precizno kotrolira za različite okretaje i opterećenja motora, potrošnja goriva se optimizira ne samo za najveću snagu nego i za sve radne uvjete.

Možda najkorisnija značajka elektronskih motora je sposobnost bilježenja parametara motora specifičnih za rad broda.

Rapska plovidba

12.10.2018


natrag

Arhiva novosti