25
06

Izgradnja nove proizvodno-servisne hale u Industrijskoj zoni Kukuljanovo - Bakar

ORECO d.o.o. je nakon 27 godina uspješnog poslovanja u listopadu 2019. god. započeo izgradnju nove proizvodno-servisne hale u Industrijskoj zoni Kukuljanovo - Bakar.

Ukupna površina građevine na zemljištu od 2.332 m2 iznosi 795 m2.

U prizemlju hale na 550m2 će se nalaziti proizvodno-servisni prostor za proizvodnju generatora i servisiranje motora, agregata i ostale opreme uz zaštićenu praonu sukladno ekološkim normama. Novi skladišni prostori, prijemni i uredski prostori s konferencijskom dvoranom obuhvaćat će 245m2 na prizemlju i prvom katu. Glavni izvođač GP Krk uz brojne kooperante uspješno dovršavaju radove sukladno projektu, te krajem ljeta ove godine planiramo preseljenje i spajanje dosadašnjih poslovnih prostora na našoj novoj lokaciji hale na Kukuljanovu.

Veselimo se unapređenju poslovanja i novoj razini usluge i kvaliteti koju ćemo pružiti našim poslovnim partnerima i suradnicima.

Investicija je financirana iz vlastitih sredstava i kreditom Erste & Steiermärkische bank d.d.

Oreco d.o.o. je krajnji primatelj financijskog instrumenta "ESIF - JAMSTVA" sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija 2014.-2020."

25.06.2020


natrag

Arhiva novosti